Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, відомий як Потап, частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,9 мільйонів чоловік, всілякими роздумами, фотографіями і відео.

Зараз же знімок Олексія Потапенка з'явився на одному з фан-акаунтів. Потап постав не один, а разом зі своїм сином Андрієм Потапенко, який народився 6 вересня 2008 року, і з батьком. Це архівний знімок, адже його син досить підріс і навіть вів один з ефірів "Танців з зірками" разом з татом.

Потап з сином і батьком, скріншот: Instagram
Потап з сином і батьком, скріншот: Instagram

У виконавця ще видніються волосся на голові, він тримає свого сина руками, поки він сидить на одній нозі Потапа. У цей день у їх сімейства було невелике застілля. На столі можна помітити тарілки з їжею і келихи з невизначеною рідиною.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, син Потапа від Горової став точною копією батька: "Як дві краплі". На фото чоловік і хлопчик позують у темному звичайному одязі на прем'єрі фільму "Скажене весілля". Чоловік поклав долоню на плече хлопця. Це досить нетипова Публікація для музиканта, який основну частину часу зайнятий кар'єрою.

Як повідомляв "Знай.ua", Потап розкрив своє найпотаємніше бажання: "С*ськи як у Насті Каменських"

Знай.ua писав, Потап почав співпрацювати з Національною поліцією України: "Тебе хейтят?". Нещодавно 39-річна знаменитість вирішила приєднатися до флешмобу Національної поліції #тебялюбят. Варто відзначити, що ініціатива покликана підтримати дітей і підлітків, які проходять через складний період у своєму житті.