Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту та круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі зраджувати і публікує кумедні відео в своїх Insta Stories.

Цього разу 33-річна знаменитість поділилася, що відвідала кастинг на роль дружини Чубакки. Ймовірно, він проходив у рамках нового шоу "Ліпсінк батл", в якому Леся бере участь.

"Друзі, я зараз на кастингу. Тут шукають акторку на роль дружини Чубакки... (сміється) Як би сказала Рената Литвинова: "Ой, з цим світлом я схожа на якусь розфуфирену кішку, яку драли-драли і нарешті видерли", - сказала на відео телеведуча.

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк нагодувала свого чоловіка і налякала майбутню свекруху: "Не помила посуд".

Нагадаємо, Леся Нікітюк виставила на огляд особисті татуювання Еліни Світоліни.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк натягнула труси на талію і задала українцям "скромне" питання.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала, як їй роблять відбілювання зубів, щоб збігалися зі снігом. При цьому хтось із підписників зазначив, що "сніг вже жовтий".