Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників на просторах соціальної мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 275 тисяч осіб, з якими зараз Таня Брик поговорила на тему модельних шкіл, чи є вони розлученням.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"Роблю терміновий пост так, як дуууже багато питань по цій темі. Коли мені було 14-15 років я ходила в модельну школу. Якщо чесно нічого корисного я звідти не винесла) я з дитинства була дуже артистичною дитиною і по суті ця модельна школа тільки навчила мене неправильному дефіле і при першому моєму контракті за кордон мені довелося переучуватися", - зазначила Брик у підписі до публікації.

Таня зазначила, що деякі модельні школи все ж можуть бути корисними - Куди приводять спікерів з моделінгу, які дають настанови. Або ж для саморозвитку і розуміння, як себе піднести в суспільстві. Вони не дають гарантії, що людина стане успішною моделлю. За кордоном сертифікат або диплом "про проходження модельної школи" не показати. Тому не слід звертати уваги на заголовки, в яких йдеться про якусь гарантію становлення супермоделлю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Дівчата і хлопці, відправляйте ваші портфоліо і Снепи (фото в купальнику без макіяжу) в перевірені агенства. Якщо вони в вас зацікавлені - вони самі Вас всьому навчать. Як знайти перевірене агенство? Дивись в групі @typical_modeling . У них в закрепі є всі агенства СНД, купа відео про моделінг і роботу за кордоном", - підсумувала Таня Брик.

Таня Брик, скріншот: Instagram
Таня Брик, скріншот: Instagram

Нагадаємо, переможниця СТМПУ Тетяна Брик повністю роздяглася і розповіла про бажання сирників

Як повідомляв "Знай.ua", зірки "СТМПУ" підкорили тиждень моди — Брик ледь не впала, а любителі перемотали груди

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик хоче, як у Юлії Тимошенко: "Важко весь день"