Відома російська співачка Алла Пугачова, яка стала виконавицею пісні в головному новорічному фільмі в СРСР "Іронія долі", не надто часто радує своїх шанувальників на просторах соціальної мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,8 мільйонів чоловік.

Однак зараз дружина гумориста Максима Галкіна виклала фотографію зі своїм справжнім другом, Мариною Юдашкіною. Вона також виділила, що і чоловік жінки Валентин, який хворіє на рак, теж її друг.

"В гостях у Марини і Валі Юдашкіним.Справжні друзі, це величезний подарунок долі.Спасибі Господи, за те що дав можливість знайти "своїх" і заспокоїтися.#друзі", - написала Алла Пугачова у підписі до публікації.

Алла Пугачова, скріншот: Instagram
Алла Пугачова, скріншот: Instagram

"Прекрасна стрижка! Дівчинка😍", "Які красиві!😻 ", "Це така рідкість-справжні друзі!!!! Красиві, щасливі. Дай бог !!!!!! 🙏 😘", "Дуже приємно бачити хороших друзів поруч!!! Бережіть нашу Аллу.... ❤ ️", "Ви просто шикарні жінки!!! Є з кого брати приклад!!!❤ ️❤ ️❤ ️", "Як хочеться теж надійних і "своїх" людей поруч. По світу - є, а поруч - мало 🙌", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Пугачова втратила близьку людину: "Нічого не буде як раніше..."

Як повідомляв "Знай.ua", діти Галкіна і Пугачової зухвало "потролили" зіркового татуся: "Яка зустріч!"

Знай.ua писав, в Clubhouse знайшли Пугачову: розкрито секрети Кіркорова і Галкіна, Баскову теж дісталося