Таїсія Повалій трепетно привітала з днем народження особливого чоловіка, який так багато вклав у її творчість.

Популярна українська співачка Таїсія Повалій, навіть попри те, що їй вже 56 років, продовжує тішити шанувальників свіжим зовнішнім виглядом та новими піснями й кліпами.

Величезну кількість кліпів для співачки створив Семен Горов - один із топових українських режисерів, професійний продюсер і сценарист, який сьогодні святкує 50-річний ювілей.

В цей день Таїсія Повалій звернулась до Семена Горова зі зворушливими словами, назвавши режисера особливою людиною у своєму житті. Співачка подякувала режисеру за те, що вклав стільки свого таланту в її творчість.

"Дорогий Семене! З щирого серця вітаю тебе з ювілеєм! Ти особлива людина в моєму житті, скільки свого таланту ти вклав в мою творчість!.. Бажаю тобі невичерпного натхнення, оптимізму, які є у всіх твоїх творах, і вогню, який розпалює найголовніше почуття в житті - любов! Будь щасливий, Семочко! Люблю тебе безмірно", - зізналась Повалій.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Своє привітання Таїсія Повалій проілюструвала кліпом на свою пісню "Птица вольная", режисером якого також був Семен Горов.

Зазначимо, Семен Горов встиг поспівпрацювати з десятками топових артистів України та країн СНД, а всі зіркові телемюзикли тепер асоціюються винятково з його ім'ям.

Одні з найбільш гучних і легендарних робіт режисера - іронічні та мегазіркові мюзикли "Вечори на хуторі біля Диканьки" та "Попелюшка", в яких зіграла і Таїсія Повалій - Княгиню в першому і Сваха в другому.

Нагадаємо, Повалій змінилася до невпізнання - "пластика" творить дива

Як повідомляв портал Знай.ua, Таїсія Повалій подарувала "особливі слова" росіянам.

Також Знай.ua писав, Повалій потонула в обіймах Баскова.