Для всіх громадян, які вважають за краще пересуватися країною виключно залізничним транспортом, з'явилися новини. Виявляється, в поїздах далекого прямування з'являться ланч-бокси, дитяче меню та камери відеоспостереження.

Про це стало відомо завдяки заяві в.о. члена правління "Укрзалізниці" Олександра Перцовського в ефірі однієї з українських радіостанцій.

У вагоні "Інтерсіті+", фото Укрзалізниця
У вагоні "Інтерсіті+", фото Укрзалізниця

"Ми зараз розширюємо лінійку замовлених ланч-боксів, яка раніше була доступна тільки для "Інтерсіті" і на поїзди далекого прямування. Влітку віримо, що це вже працюватиме. Також додаємо туди дитяче меню", - анонсував Перцовський.

Крім того, в поїздах встановлюватимуть відеоспостереження. Кожен вагон, який проходить капітальний ремонт, відразу ж забезпечується камерами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

"Те саме стосується вагонів, що проходять капітальне оновлення. Там є стандарт установки відео системи", - підкреслив Перцовський.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно в одному з поїздів української електрички люди їхали разом зі снігом. Дивує той факт, що на підлозі сніговий покрив такий же, як і на вулиці - назвати це тим, що "люди взуттям нанесли" не вийде. Краще подивіться самі, і ви в цьому переконаєтеся.

Публікація Олексія Кучеренка, скріншот: Facebook
Публікація Олексія Кучеренка, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, під Києвом пасажири електрички танцями "відлякували" вірус: "Філія дурки!".

Як повідомляв Знай.uа, розподіл Укрзалізниці на філії - це реформа, якої від нас давно чекає Євросоюз.

Знай.uа писав, товарняк на очах у дитини переїхав молоду маму: "Пропустила саночки, поїзд рушив...".