Український музикант, також відомий як чоловік співачки Тоні Матвієнко (яка, в свою чергу, є донькою народної артистки і героя України Ніни Матвієнко) поділився мудрістю зі своєю аудиторією.

Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі " Instagram"

У своїх словах, які він назвав "тавтологією банальних істин" він розганяє похмурий світогляд нагадуванням про те, що в світі все ще є заради чого жити. Цьому він і присвятив наступні поетичні рядки.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Життя прекрасне і світ не набрид,

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

нагадаю собі про всяк випадок.

Що випадків буде ще на півстоліття.

Завдовжки в пів життя звичайної людини.

І приводів буде, не мало, битися.

Але сенс один залишається - залишитися.

Світ не набрид і Життя прекрасне.

Марно лише слово "марно"", — приблизно так можна перекласти те, про що йдеться на зображенні з публікації в Інстаграме, на якому слова розміщені заради ритмізації в стовпчик.

Нагадавши, Арсен Мірзоян розповів про прем'єру кліпу Ол.Ів.'Є – музичного проекту Олександра Положинського та Івана Марунича. Артисти презентували кліп на пісню "Три троянди", в якому знімалися Джамала, Аня Добриднєва, а також головні жінки Мірзояна – Тоня і Ніна Матвієнко.

Також портал Знай.uа писав, що тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна – про таке мріє кожна жінка.