Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Вчора, 27 лютого 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся шостий випуск проекту "Маска". І творці проекту вирішили на своєму акаунті в TikTok нагадати про досить незвичайний і "гарячий" фрагмент минулого ефіру. "Пристрасний поцілунок Полякової і NK", - написано в самому відеоролику.

"Правда? Саме для мене Чи може для Насті?", - запитала Оля Полякова у героя під "Маскою" Носорiга. А Настя Каменських відзначила ревнощі суперблондинки.

Після чого Оля встала і попрямувала прямо до NK, вона заявила: "Ми б вже злилися в поцілунку, якби сиділи поруч".

@maskaukrainetv

Справжні пристрасті на гіпершоу МАСКА 🔥 #маска_україна_шоу #телеканал_україна #themaskedsinger

♬ оригинальный звук - Маска. Україна/The Masked Show

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Коментарі, скріншот: TikTok ("Маска")
Коментарі, скріншот: TikTok ("Маска")

Коментарі, скріншот: TikTok ("Маска")
Коментарі, скріншот: TikTok ("Маска")

Нагадаємо, Настя Каменських з білявим малятком показали, що встигають за 30 секунд: "Коли будуть діти". Ранкові ритуали Насті-умивання після сну, потім зірка одягається і відправляється на пробіжку.

Як повідомляв "Знай.ua", перевтілення Полякової не залишили Кіркорова байдужим: "А можна з закритим ротом зробити?"

Знай.ua писав, Потап розкрив своє найпотаємніше бажання: "С*ськи як у Насті Каменських". Як видно з кадрів, у співаків беруть інтерв'ю і їх запитали про найпотаємніше бажання.