Якось у Києві жінка вирушила у поїздку громадським транспортом разом зі своєю неповнолітньою дочкою. Вона відмовилася платити за проїзд дитини, оскільки донька не мала учнівського квитка, який дозволяв би йому їздити безкоштовно.

Це порушення було зареєстроване і жінка могла бути притягнута до відповідальності за статтею 185-9 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тролейбус, фото Знай
Тролейбус, фото Знай

Жінка відмовилася купити квиток для своєї доньки під час поїздки у тролейбусі №17 та після відмови залишити транспортний засіб.

На судовому засіданні вона аргументувала, що хоч і платила за власний проїзд, не мала обов'язку платити за проїзд доньці, яка теоретично мала право на безкоштовний проїзд.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Автобус, фото: YouTube
Автобус, фото: YouTube

Контролер із "Київпастрансу", який перевіряв документи у тролейбусі, розповів суду, що запропонував жінці купити квиток для доньки, але отримав відмову.

Зрештою суд дійшов висновку не стягувати з жінки штраф чи інші покарання. Натомість її відпустили з усним зауваженням, закривши справу без подальших наслідків за адміністративне правопорушення.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua за безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, через зраду поляків страждають військові: скільки недоотримають ЗСУ через блокування кордонів.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв перегляд тарифів на громадський транспорт: чи доведеться платити ще більше