В Україні відбуваються провокації, спрямовані на дискредитацію роботи ТЦК та звичайних громадян. Деякі блогери цілеспрямовано входять у конфлікт із працівниками ТЦК, цим провокують їх у агресивне поведінка чи використання нецензурної лексики.

Все це робиться для того, щоб зняти суперечку на відео та підняти популярність своїх сторінок у соціальних мережах.

Блогер задирався до ТЦК,скріншот з youtube
Блогер задирався до ТЦК,скріншот з youtube

Так, у мережі нещодавно з'явилося відео, на якому видно, як блогер сам ініціює конфлікт із ТЦК, залучаючи до ситуації поліцію, яка відмовляється з ним спілкуватися.

Після словесної сутички представники ТЦК відходять, а блогер підходить до чоловіка в інвалідному візку, питаючи його про події.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Громадськість побачене не оцінила і хлопця швидко засудили за його дії у кометанріях:

Блогер задирався до ТЦК,скріншот коментарів
Блогер задирався до ТЦК,скріншот коментарів

Блогер задирався до ТЦК,скріншот коментарів
Блогер задирався до ТЦК,скріншот коментарів

Блогер задирався до ТЦК,скріншот з коментарів
Блогер задирався до ТЦК,скріншот з коментарів

Думка більшості відображає, що, незважаючи на проблеми в роботі ТЦК, закон у країні все ж таки діє, і такий "хайп" на знущаннях неприйнятний серед людей. Тим більше, якщо врахувати, що багато працівників ТЦК мають досвід участі у військових діях.

@vsokolove

В КОНЦЕ ЭКСКЛЮЗИВ❗️Эти ребята в первом видео были добрее❗️Я уважаю всех людей, особенно в форме, но это перебор❗️ #всяправдаополиции #закон #тцк #хочуврек #police

♬ оригинальный звук - ⬇️👮🏻‍♂️ТРЕШ В ПОЛИЦИИ👮🏻‍♂️

Також ця ситуація нагадала громадянам про іншу парубка з Полтави, який "хайпував" на тому, що чіплявся до представників ТЦК та ображав військовослужбовців. Пізніше, після жорсткого затримання його відправили до СІЗО.

Що буде із "зіркою" цього відео - дізнаємось пізніше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, штраф 100 тисяч за неявку в ТЦК: у Раді прокоментували "нововведення" щодо мобілізації

Раніше Знай.ua стало відомо, що полтавського качка, який публічно ображав військових, закрили в СІЗО: горе-блогеру світить реальний термін.

Також наш портал інформував, зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянців