З'явилися новини, які можуть вселити надію у багатьох українських чоловіків, які вже встигли відчути "тотальну зраду" зі всіляких джерел інформації. Хлопцеві з Англії Маркусу Сміту не потрібний навіть транспорт, щоб стати бійцем ЗСУ. Британець пішки пройшов шлях від Будапешта до Ужгорода, щоб приєднатися до захисників України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби обласного Закарпатського ТЦК та СП в мережі Facebook.

Маркус розповів, що родом із Манчестера. В Україну він прибув, щоб спробувати допомогти у війні з російським агресором.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

"На жаль, Путін не хоче миру і я відчуваю, що він не захоче зупинитися в Україні. Він захоче більше і більше, і це може призвести до Третьої світової війни, в якій він буде як Гітлер. Тому я тут, щоб боротися за українців і, сподіваюся, запобігти світовій війні", - зазначив британський доброволець.

Популярні новини зараз
21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

Маркус наголосив, що його рідна Великобританія вистояла у другій світовій війні завдяки допомозі інших країн.

Українські захисники, фото: Facebook
Українські захисники, фото: Facebook

"Якби не ті хлопці, які пішли вперед, ми б програли ту війну. Якщо ми зараз не допоможемо вашій армії, то можемо опинитися в глобальному конфлікті і це буде дуже погано для всіх. Висловлюю повагу всім, хто зараз в армії і сподіваюся, що чоловіки, які ще вагаються, чи брати зброю до рук, переосмислять свою позицію. Ми тут, щоб запобігти втратам життів у майбутньому", - зазначив британець.

Нагадаємо, мобілізація в Україні доб'є економіку Польщі? Чоловіки готуються тікати з країни.

Раніше повідомлялося, немає військового квитка із собою: адвокат розповів про наслідки та штрафи.

Також, ухилянт Кирило Яковець та ескортниця Люсія Бест створили ідеальний тандем шахраїв: збирають гроші, кидають людей.