У "пошуках нових пригод та незабутніх вражень", молодий одесит вирішив здійснити незвичайну незаконну подорож через кордон.

Натхненний онлайн-картами та жагою екстремального туризму, 28-річний чоловік розробив маршрут, який має стати випробуванням його сміливості та винахідливості. Замість звичних шляхів він вибрав, звичайно, не Тису, але іншу "популярну" серед ухилянтів річку Турунчук та Дністер на Одещині. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Для подолання шляху він озброївся нетрадиційним спорядженням: дитячим надувним матрацом із веселим зображенням "людини-павука", ластами та компактним рюкзаком.

Його плани на захоплюючу подорож, однак, були перервані пильністю прикордонників Білгород-Дністровського загону. Патрулюючи ділянку кордону на катері, наряд виявив і затримав сміливого плавця, який незаконно намагався перетнути державний кордон.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Незважаючи на незвичність ситуації, правоохоронці діяли відповідно до встановлених норм. На мешканця Одеси було складено протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону. Справа вже направлена ​​до суду для подальшого розгляду.

Нагадаємо, "дуже важко": воїн ЗСУ, який став ТЦКшником після поранення, розкрив правду про видачу повісток

Як повідомляв "Знай.ua", майно боржників продаватимуть на аукціоні: які позиції вже є в лотах

Знай.ua писав, ухилисти відібрали зброю у прикордонника: відкрили вогонь і бігли до Румунії