З Черкаської області прийшли тривожні новини. У селищі Катеринопіль у двір домоволодіння працівника місцевого ТЦК та СП кинули вибуховий пристрій. На щастя, постраждалих внаслідок нападу немає.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Черкаського обласного ТЦК у мережі Facebook.

Публікація Черкаського ОТЦК та СП, скріншот: Facebook
Публікація Черкаського ОТЦК та СП, скріншот: Facebook

"На Черкащині стався кримінальний злочин - ганебний випадок нападу на домоволодіння військовослужбовця 4 відділу Звенигородського РТЦК і СП", - ідеться в повідомленні установи.

Там наголосили, що військовослужбовець став на захист України з початком повномасштабної, син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка.

Популярні новини зараз
Штрафи за неявку у ТЦК можуть бути нескінченними: шлях до 160 тисяч – невеликий Переїжджати або мерзнути всю зиму: мешканці висоток можуть залишитися без тепла та питної води Що потрібно знати при покупці курячих яєць: прості правила, щоб не злягти з отруєнням Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати
Показати ще

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Правоохоронні органи оперативно поінформовані.

"Звертаємо увагу суспільства на те, що цей неприпустимий випадок стався на тлі ганебної інформаційної кампанії з метою дискредитації військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та сил оборони України", - йдеться у повідомленні Черкаського ТЦК.

Нагадаємо, ТЦК затримали 23-річного водія, який віз життєво необхідні ліки: відвезли на ВЛК та вручили повістку.

Раніше повідомлялося, що сімейка в Одесі вирішила відродити рабство: "Пістолет був біля скроні".

Також, українцям пояснили, коли ТЦК припинять "полювання" на чоловіків на вулицях: "Ми самі винні".