Незабаром на Одещині відкриють 20 нових пляжів, щоб дати людям можливість насолодитися відпочинком та сонцем.

Про це розповів Олег Кіпер, голова Одеської обласної державної адміністрації, в одному із телемарафонів. Він каже, що безпека в регіоні, як і раніше, важлива, і вже є понад 900 бомбосховищ.

Море, пляж / фото: Pinterest
Море, пляж / фото: Pinterest

"Того року ми відкрили 6 пляжів: обстежених, де постійно моніторилася ситуація. Сьогодні ми також над цим працюємо, і найближчими днями буде підписано розпорядження щодо відкриття 20 таких пляжів. Людей не стримати, люди хочуть відпочивати, отримувати природний вітамін – сонце". Військові та їхні сім'ї мають оздоровлюватись. Тому ми над цим працюємо", – поділився він.

Кіпер також розповів про труднощі, пов'язані з безпекою у регіоні. В Одесі іноді відбуваються обстріли та ракетні атаки. Незважаючи на це, більшість людей реагують на сигнали тривоги та йдуть у бомбосховища.

Популярні новини зараз
У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще