Путін відвідав Північну Корею та свого "брата по зброї" – Кім Чен Ина. На честь приїзду Кім влаштував справжнє свято: діти співали, дорослі танцювали, воїни маршували, і все під гучну музику та атмосферу з років, так, 60-х. Путін потрапив у вічі громадськості та соцмереж, коли виявилося, що зустрічав правитель Кореї Володимира на краденому Mercedes S-Class.

Як повідомляють журналісти Bild, це був старенький Mercedes S-Klasse W221, який робили в Німеччині з 2005 до 2013 року (його ціна приблизно 25 тисяч доларів).

Через санкції у КНДР його ввести легально не можна, тож доставили його через контрабанду, і тепер на ньому возять Путіна. Автомобіль з розсувним дахом, щоб три людини могли вміститися одночасно – і не можна не сказати, наскільки це абсурдно виглядало.

Оглядачі Bild розкритикували захід, назвавши весь цей парад "шаленим пропагандистським шоу".

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному
Показати ще

На відео із урочистостей на центральній площі Пхеньяна видно, як вони вітають народ, який махає російськими прапорами. Спочатку висунувся Кім Чен Ин, потім Путін, а потім ще одна людина – як виявилося, перекладач, щоб допомагати їм розмовляти.

Всі троє тісно упаковані в цю щілину шириною півтора метри, стоячи поряд один з одним.

На відео, що вказано в джерелі, видно, як вони обидва, разом із третім перекладачем, тісняться і якнайширше намагаються продемонструвати свою "міцну дружбу".

Нагадаємо, російських дітей відправлять до таборів КНДР: обіцяють океанаріум та аквапарки, насправді – молитви Кім Чен Ыну

Також ми писали про те, що впливаються зміни? Путін змусив багатодітну сім'ю з Маріуполя дякувати за окупацію

Раніше Знай.ua став про... збіг? Польські журналісти знайшли коріння Путіна у союзниках Гітлера