Одразу нагадаємо нашим шановним читачам, що в Україні триває дія воєнного стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. Командир 3-ї штурмової роти 1-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр на псевдо "Відсоток" розповів, що мобілізація в Україні потрібна, щоб утримати фронт.

За його словами, якщо цього не станеться, росіяни знову підуть на Київ і спробують повалити незалежність України.

Про це "Процент" розповів у невеликому інтерв'ю для одного з українських телеканалів.

"Процент", скріншот: YouTube
"Процент", скріншот: YouTube

"Процент" зазначив, що зараз окупанти вкладають багато ресурсів, щоб мобілізація в Україні провалилася.

Популярні новини зараз
Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

"У людей має бути усвідомлення, що ситуація, яка була рік тому, кардинально відрізняється від тієї ситуації, яка зараз на фронті. Якщо раніше говорили - поки що не потрібно всім іти в армію, то зараз - починайте ломитися в армію, тому що людей на фронті не вистачає. І якщо зараз впадуть ці залишки, які зараз тримають цей фронт, то дуже скоро ми отримаємо ситуацію 2022 року, коли противник стояв під Києвом", - сказав він.

Візит до ТЦК, скріншот: Facebook
Візит до ТЦК, скріншот: Facebook

"Процент" порадив цивільним обирати те, чим би вони хотіли займатися в армії, бо коли дадуть повістку, то такої можливості вже не буде.

Нагадаємо, мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку.

Раніше повідомлялося, немає військового квитка - без прав на паспорт, роботу і одруження: що чекає на українських чоловіків.

Також, українець придумав, як 2 роки уникати ТЦК, але "хованки" закінчилися.