В Україні триває дія військового стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. На дорогах нашої країни є безліч блокпостів, як стаціонарних, так і мобільних, де чоловікам можуть виписати повістку співробітники ТЦК разом з працівниками Нацполіції. Однак є цивільні чоловіки, які намагаються всіляко цього уникнути.

Один із таких випадків стався на трасі Одеса-Ізмаїл, тут з'явився новий "герой", який долає шлях між населеними пунктами вельми незвичайним способом.

Про це стало відомо завдяки відео, яке українець публікує у мережі TikTok.

Своє відео він підписав так: "Як я подолав блокпости з Ізмаїла до Одеси".

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити
Показати ще

Скріншот із відео одесита // TikTok
Скріншот із відео одесита // TikTok

Справа в тому, що як можна побачити на відео чоловіка, він просто ховається в причепі з коровами. Також в інших відео він розповів, що ніхто йому запитань не ставив, а також проблем із повістками не було, оскільки їх ніхто йому не виписував.

Скріншот із відео одесита // TikTok
Скріншот із відео одесита // TikTok

Ще можна помітити, що у відео на фоні грає специфічний рашистський "шансон", який також дає зрозуміти, яких поглядів може дотримуватись цей громадянин.

Скріншот із відео одесита // TikTok
Скріншот із відео одесита // TikTok

Варто попередити, що це відео ми показуємо для розваги, і закликаємо всіх наших читачів не уподібнюватися до огидного наративу рашистів - "ухилянт". Чому? Відповідь проста - граючи на руку пропаганді Росії, ми ставимо під загрозу свої ж життя.

Нагадаємо, мобілізувати може будь-який ТЦК: ваше місце розташування не проблема.

Раніше повідомлялося, ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку.

Також, з лікарями зустрічатиметеся частіше — у порядку проходження ВЛК відбулися важливі зміни.