Викладач Андрій Чорних поділився у Facebook топом найпопулярніших спеціальностей, які обрали абітурієнти у 2024 році. На першому місці психологія, за нею менеджмент, а замикає трійку право.

Чимало українців здивувалися такому вибору майбутніх студентів, адже після перемоги країну треба буде відновлювати, а для цього потрібні зовсім інші фахівці.

Люди також дивуються, навіщо країні стільки психологів, хоч і зазначають, що це допоможе воїнам, що повернулися незабаром, з фронту.

Пост Андрія Черних / фото: скриншот Facebook
Пост Андрія Черних / фото: скриншот Facebook

У Facebook під цією посадою залишили безліч коментарів:

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще
  • "Не треба переживати, що на хімію мало і на інженерію мало буде – достатньо психологів, які заспокоять нас."
  • На*іга Навіщо нам стільки юристів? Ну ось давайте чесно, з них розумних буде ну дай Бог пару сотень. І тих нікуди подіти! Або цих менеджерів... Щоб що?
  • "Просто хочеться плакати, хто відновлюватиме країну."
  • "Якщо не буде кому виробляти продукцію, що будуть їсти психологи? Що в головах дітей... На одних психологах країни не буде."
  • "Хімія - це майбутнє людства, але давайте будемо чесні, діти не хочуть вчити хімію, фізику, математику, тому що одиниці вчителів представляють цікаво та цікаво матеріал... тому й йдуть психологами, юристами, менеджерами та айтішниками."

Диплом, вища освіта: фото з вільних джерел
Диплом, вища освіта: фото з вільних джерел

Нагадаємо, українців мотивуватимуть мобілізуватися: обійдуться без бусиків та ТЦК

Раніше ми писали про те, що батькам не доведеться півжиття відкладати на освіту дитині: можна отримати диплом без заощаджень

Крім того, Знай.ua повідомляв, українськы студенти отримали термінове попередження від ТЦК: ніякої відстрочки не буде