З початком осені погода продовжує тішити українців приємним теплом. Проте вже незабаром доведеться попрощатися з літніми днями. Синоптики повідомляють, коли саме чекати змін і як довго ще зможемо насолоджуватися "бабиним літом".

Відома синоптикиня Наталка Діденко у своєму прогнозі зазначила, що перше "бабине літо" розпочалося 28 серпня і продовжує радувати українців теплими днями. Незважаючи на те, що осінь вже офіційно вступила у свої права, погода поки що залишається дуже літньою.

Протягом найближчих днів денна температура повітря сягатиме до +33 градусів. Однак ранки та вечори вже стають прохолоднішими, що нагадує про неминуче наближення осені. Зараз саме час насолодитися теплом, адже синоптики попереджають, що такі погодні умови триватимуть недовго.

Осінь
Осінь

За прогнозами Наталки Діденко, тепла і суха погода триватиме до 11 вересня. Це означає, що ще є трохи часу для прогулянок під сонцем і завершення літніх справ. Проте після цього варто очікувати на незначне похолодання та зміну погоди.

Популярні новини зараз
Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям І ви це їсте: українців шокували відео про те, як насправді роблять шинку Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Синоптики також прогнозують, що на початку осені значних опадів не буде. Дощі з грозами можливі лише на півдні України та подекуди у Дніпропетровській області. Тож поки що парасольки можна відкласти.

Наталка Діденко радить українцям скористатися цими останніми теплими днями, аби підготуватися до холодів. Зараз саме час завершити літні справи, насолодитися природою і запастися вітамінами перед настанням осінньо-зимового сезону.

Нагадаємо, що Новий рік зустрінемо зі снігом: синоптики розповіли, яку погоду чекати цієї зими

Раніше ми розповідали, що весну зустрінемо на два тижні раніше: Україну чекає зміна клімату вже з наступного року

Також, До +38 градусів: аномальна спека може повернутися в Україну восени