Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Зараз за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 38-річна знаменитість поділилася в соцмережі свіжою фотографією, на якому постала в розкішному і дорогому образі. Так, в кадрі артистка позує в твідовій короткій сукні молочного кольору, довгому вовняному пальто того ж кольору, високих шкіряних ботфортах і з класичною сумочкою від Chanel в руці. Лобода стоїть на красивому дерев'яному містку і спокійно дивиться в камеру телефону. У підписі до фото співачка написала, що думає про сучасну моду.

"Мода повинна допомагати жінці . давати їй впевненості та допомагати прийняти себе такою, яка ти є - ідеальною для цього світу" - зазначила Лобода.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Прикид не кволий🦉🚀📜", "Двієчниця. Помилок купа. 🦁💐⭐", "Шик🔥", "Ви у нас наймодніша)😉❤️", - коментують під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше