В центрі Києва сталося вбивство. Про це повідомляє dtp.kiev.ua. Чоловіка, який повертався додому разом з дружиною, штрикнули ножем на очах у його дружини.

Трагедія сталася на станції метро Майдан Незалежності в підземному переході. Дружина загиблого повідомила, що вони йшли по переходу додому. Побачили знайомих, підійшли привітатися. У якийсь момент зав'язалася бійка.

Очевидці бачили, як чоловік втік по переходу, тримаючись за бік. І впав. До приїзду медиків чоловік помер.

Нагадавши, Знай повідомляв, що піхотинець Микола на прізвисько "Студент" - головний сержант взода механізованої бригади. Разом з побратимами він тримає оборону поблизу селища Піски, недалеко від окупованого Донецька. Молодий військовий розповів, як окупанти розстрілюють Донецьк і позиції українських військових.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай писав, що фотографія 22-річного "кіборга" облетіла мало не всі західні ЗМІ. Ніхто не знав, що на ній зображений Петро Поліцяк, який до останнього обороняв Донецький аеропорт.

Нещодавно Знай передавав, що в ніч на 16 листопада солдат 80 ОДШБр Іван Горошко загинув від вогнепального поранення в голову на Луганщині. Як стало відомо пізніше, його застрелили під час несення служби з охорони базового табору.