Небезпечна банда тероризує пенсіонерів - зв'язали і винесли все з квартири

У Чернігівській області поліція викрила та затримала злочинне угруповання, яке "спеціалізувалося" на нападах на будинки пенсіонерів. Про це повідомляється на офіційній сторінці МВС України в Facebook. Як написали правоохоронці, поліцейським вдалося вийти на слід злочинців під час розслідування розбійного нападу на 79-річного жителя міста Батурин, яке сталося в середині листопада.

Фото Нацполіції України
Фото Нацполіції України

Пішов з життя єдиний у світі пілот, який подолав швидкість звуку

У вівторок, 8 грудня, стало відомо про смерть знаменитого воєнного пілота-випробувача Чарльза (Чака) Йегеря. Він помер у Сполучених Штатах у віці 97 років. Чак став першою людиною в світі, який зміг подолати звуковий бар'єр.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Пожартувала: блогерка інсценувала самогубство заради реклами

Ангеліна Дубровська - досить популярна Instagram-блогерка, у неї понад 400 000 фоловерів. І 8 грудня вона примудрилася серйозно осоромитися. Дубровська вирішила прорекламувати книгу. На своїй сторінці в Instagram Дубровська опублікувала відео з недвозначним контекстом

Ангеліна Дубровська
Ангеліна Дубровська

Українська Кардашьян після лікарні втекла в ліс оголеною

Інста-модель Альона Омович, яку також знають як "українську Кардашьян", не так давно серйозно стурбувала фанатів: вона опинилася в лікарні із запаленням нирок. Але діагноз Альону, здається, не злякав, і замість того, щоб бути в теплі, красуня вирушила відпочивати в ліс, де позувала оголеною і в одних тільки бікіні. Тим часом на вулиці вже 8 грудня.

Олена Омович, фото Instagram
Олена Омович, фото Instagram

Мішина вже живе з переможцем "Холостячки": в мережі з'явилися докази

Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Ксенія Мішина та Григорій Решетник, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Григорій Решетник, фото з Instagram

В мережі показали янгола в білому халаті, запам'ятайте це обличчя: "Робив операції у дебальцевському пеклі"

"Смайл" - саме з таким позивним лікар-хірург з Ужгорода Олександр Данилюк рятував життя на сході України. Про це на своїй сторінці пише Галина Ригус. У дебальцевському котлі він залишився єдиним хірургом в своєму підрозділі і наодинці проводив операції. Без обезболювальних, без плазми. Оперував в бліндажі, на колінах, прикриваючи собою поранених від землі, яка сипалася після постійних розривів мін.