Всеукраїнський перепис населення перенесли через пандемію: тих, хто виживе, перерахують у 2023.

Уряд встановив термін проведення Всеукраїнського перепису населення. У середу, 9 грудня, Кабінет Міністрів схвалив розпорядження"Про проведення в 2023 році Всеукраїнського перепису населення".

Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов прокоментував це рішення в Telegram.

Перепис населення, фото lexinform
Перепис населення, фото lexinform

2 млн з держбюджету "витече" на склоомивачі, талони і канцтовари-останні замовлення Донецької поліції

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Здавалося б, Грудневий "VIP-лот" Нацбанку на закупівлю послуг з ремонту і техобслуговування "робочого" транспорту за 1, 7 млн грн важко було б переплюнути. Як би це абсурдно не виглядало, але подібні пропозиції продовжують з'являтися на ProZorro, незважаючи на хвилю пандемії і критичний стан багатьох українських лікарень. І, судячи з вартості останніх замовлень, до трійки "лідерів" за багатомільйонними витратами на офісний папір, планшети або килими, що вдало практикують Парламент і Кабмін, приєдналося ГУ Нацполіції в Донецькій області. Лише частина грудневих "лотів", замовником яких стало саме це управління, становить майже 2 млн грн.

Нацполіція, фото з Telegram
Нацполіція, фото з Telegram

Пробки не об'їхати: копи налаштовують камери на новий режим, українським водіям радять приготуватися

Співробітники Національної поліції України почали переналаштовувати камери відеоспостереження, які призначені для автоматичної фіксації порушень ПДР.

Нові правила дозволять виявляти тих порушників, які люблять їздити по смузі для руху громадського транспорту. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Пробки в Києві, фото: Unian
Пробки в Києві, фото: Unian

ПриватБанк відмовляється обслуговувати рахунки українців

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії і вимоги з боку найбільшого банку країни.

ПриватБанк, фото з відкритих джерел
ПриватБанк, фото з відкритих джерел

В Україні ввели локдаун: головні обмеження з 8 по 24 січня

Локдаун в Україні, скріншот: Youtube
Локдаун в Україні, скріншот: Youtube

Локдаун в Україні планують ввести з 8 по 24 січня. В цей час будуть введені обмеження на роботу закладів і ТРЦ.

З 8 по 24 січня всім рекомендуватиметься перейти на дистанційний режим роботи. Загальний карантин в країні продовжать до 28 лютого 2021 року.