Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram з'явилося кумедне відео напередодні свіжого випуску "Холостячки", який глядачі побачать на каналі СТБ вже цієї п'ятниці о 19:00.

Так, в кадрі Олександр Еллерт говорить іншим учасникам, що він насправді ніякий не ведучий. Потім фаворит Ксенії Мішиної вдає, що стріляє в суперників і дістає зі сталевого кейса планшет.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Несподіваний камінаут Саші Еллерт - ніякий він не ведучий 😅" - інтригуюче йдеться в підписі до ролика.

"І не Саша він зовсім!", "Еллерт😻 😻 Найкращий❤️", "Жартами говорити - талант 👏 але смішний і заразливий сміх Женьки - ще крутіше😂 👌", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі, серед яких Андрій Рибак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Ксенія Мішина потрапила в тенета обманщика: викриття в "Холостячці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Ковтуненко з "Холостячки" після відмови легко забув Ксенію Мішину.

Також портал Знай.uа писав, що учасник "Холостячки" Андрій Рибак проміняв Ксенію Мішину на колишню дівчину Аліну: в мережі знайшли докази.