На офіційній сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook з'явилося повідомлення про те, що 10 грудня до Служби порятунку надійшло повідомлення про лебедя, який потрапив у біду.

Це сталося у ставку в селі Новолутківка, що на Кіровоградщині.

Читайте Знай в Google News!

"10 грудня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у ставку в селі Новолутківка, на #Кіровоградщині, Лебідь, ймовірно через травму, не може злетіти з поверхні замерзлої водойми. Боєць #ДСНС смт Добровеличківка дісталися до лебедя і доставили його на берег. Місцевий житель, який викликав рятувальників, забрав птицю на тимчасове утримання в домашнє господарство", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Подібна ситуація вже виникала кілька днів тому, 8 грудня, коли в Службу порятунку "1+1" надійшло повідомлення від олександрійця про, ймовірно, пораненого лебедя, який знаходиться в місцевому ставку на відстані близько 15 метрів від берега і потребує допомоги. Відомо, що згодом птахом займатиметься небайдужий мешканець, який викликав рятувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у центрі Полтави палахкотить двохсотлітній кінотеатр, півсотні рятувальників борються з вогнем

Як повідомляв "Знай.ua", українського рятувальника показали після важкої роботи, тисячі врятованих життів і обличчя в сажі: "Кинув виклик вогню"

Знай.ua писав, Поштову площу в Києві заволокло димом, рятувальники дістали шланги: "Побережися!"