Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" радувала шанувальників Stories, на якому постала напівголою в махровому коричневому халаті в гримерці, як зараз вона опублікувала результат роботи професіоналів.

Читайте Знай в Google News!

Вона постала в білому халатику і тюрбані для сушіння волосся, з-під якого видніються Золоті локони волосся. "Я прям з душа і в #маска !!!! Всі пишуть що я дико змінилася! Давайте версії, що я відрізала, а що пришила?"—- написала Полякова в підписі до фотографій. На ній можна помітити безліч прикрас, серед яких масивні ланцюги, кільця і браслети. Але підкреслити досить цікаву зовнішність співачка вирішила зарахунок глибокого декольте і повністю оголеної ніжки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Божественна", "Нічого не змінилося! Тонна макіяжу і незрозумілий образ!", "Губи збільшили", "Так класно, що постійно нові образи. Просто в Маскарад команди постійно сиділи в одному і тому ж, без будь-якого гриму. Нудно було, а Маска в цьому плані 👍", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Полякова засліпила українців смарагдами і золотом: "За традицією"

Як повідомляв "Знай.ua", струнка Полякова з'їла " мамонта": "Що за звір?"

Знай.ua писав, Полякова спіймала Данилка на гарячому: "Дивись, який ти блакитний"