Немовля сповили у фольгу: копи прийняли пологи просто в метро

Поліціянти допомогли з'явитися на світ малюку на станції метро. Жінка почала народжувати просто на сході з екскалатора. Розуміючи, що їй потрібна термінова допомога, старший сержант поліції не розгубилася і допомогла породіллі.

"В один момент я відкрила вікно і просто вийшла": Безрукова ледь не наклала на себе руки після смерті сина

Відома російська акторка, колишня дружина Сергія Безрукова Ірина змусила шанувальників пустити сльозу. Артистка дала відверте інтерв'ю, в якому розкрила деякі подробиці особистого життя. Довгий час актриса не з'являлася на публіці, але в підсумку вирішила поділитися з шанувальниками своїми переживаннями.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ірина Безрукова, скрін з відео
Ірина Безрукова, скрін з відео

Українцям пообіцяли компенсацію за локдаун: хто і як може отримати гроші від держави

Кабінет міністрів відреагував на пропозицію президента Володимира Зеленського і затвердив рішення про надання українцям, які лишилися без джерел доходів через карантин, матеріальної допомоги.

Виплати, скріншот відео
Виплати, скріншот відео

Українська лікарня показала стан медицини: беруть аналізи серед цвілі й гнилі

Українець відвідав одну з лікарень міста Одеса і був неприємно враженим: приміщення, де в пацієнтів беруть аналізи, виявилося дуже занедбаним. На записі можна побачити, як відвідувач заходить через двері до приміщення на першому поверсі, куди перенесли прийом аналізів. Стіни будівлі занедбані і пошарпані, багато де можна помітити сліди цвілі.

Чоловік порубав сокирою понад десять авто через таємничий голос: "Мною керувало небо"

У підмосковному Щелково 41-річний чоловік сокирою побив вікна приблизно у дюжини автівок. Причиною свого вчинку він називає накази "з неба". Порушником виявився виходець з Пензенської області Російської Федерації. Його дії потрапили в об'єктив камери спостереження, що викликало додатковий резонанс у ЗМІ. Чоловіка майже відразу затримали поліціянти.

Скріншот YouTube
Скріншот YouTube