Відомий український гуморист, актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про свого батька, якому сьогодні, 11 грудня, могло б виповнитися 74 роки.

Читайте Знай в Google News!

Євген Кошовий виклав архівну фотографію свого батька на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Гуморист поділився настановами, яких навчав його батько.

"Ти завжди мене вчив бути добрим до людей. Навіть до тих, які цього не заслуговують. До тих, яким ти незручний, не особливо подобаєшся і навіть до тих, які тебе ненавидять. Тому що це - ЛЮДИ. Але ти знаєш, зараз навіть таких залишилося мало 🤷‍♂️ такий час. Або такі "люди". І з віком терпіння втрачається. У закутках соцмереж і не такі на нас дивляться, оцінюють і обговорюють. Ми і їх переживемо.", - написав він. Євген Кошовий

Батько Євгена Кошового, фото: instagram.com/evgenii.koshevoi
Батько Євгена Кошового, фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Актор впевнений, що його батько, якого сьогодні вже немає в живих, зараз би пишався своїми дітьми і внуками. Кошовий зізнався, що у своєму житті продовжує слідувати настановам та прикладу найріднішої людини. Він також шкодує, що не встиг свого часу наговоритися з батьком.

"Але я все ж поки вірний твоїм словам і настановам, сподіваючись на те, що кожен отримає по заслугах (ти це теж говорив️️ 🤷‍♂️) У тебе двоє онуків і дві внучки. Їм не буде соромно за своїх батьків як ти і хотів. Ми слідуємо твоєму прикладу. З кожним роком шкодую, що не поговорив з тобою довше в той день. Вибач і спасибі тобі за все, що ти мені дав, ТАТО 🤝 сьогодні тобі було б 74 ", - поділився гуморист. Євген Кошовий

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, протеже Данилка облили з помийного відра, артист не може прийти до тями: "Допоможіть..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.