У новому романтичному проекті "Холостячка" глядач знає Ксенію Мішину, як веселу і позитивну дівчину, а ось в популярному українському серіалі "Кріпосна" на СТБ вона грала жорстку поміщицю Лідію Шефер.

Читайте Знай в Google News!

У серіалі глядачі полюбили не тільки цікавий сюжет, а й образи головних героїв. Так, кожен персонаж був унікальним, а наряди розроблялися для кожної згідно характеру її персонажа.

Для ролі Ксенії Мішиної довелося перевтілитися в справжнього нелюда, який нещадно знущався над слабкою дівчиною Катериною Вербицькою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Персонаж Мішиної Лідія Шефер є антагоністкою серіалу. Красива жінка проявляє жорстокість до людей. Вона є вимогливою одинаком.

У поміщиці зовсім немає віри в людей і тому вона не цінує їх. При цьому Лідія дуже красива і вміє себе подати, хоча позаочі її все одно називають "Багатою купчихою".

Сама Ксенія зізналася, що їй було важко психологічно грати божевілля Лідії Шефер.

"Для такої незвичайної ролі потрібно чимало часу, щоб повністю втілитися і зрозуміти свого персонажа. Прийняти його, який він є в житті. Це перша моя роль такого плану. Я ніби перенеслася в 19 століття, прожила обставини тих часів і все сприймала, як Лідія Шефер", - говорить актриса.

Крім ролі Лідії Шефер Ксенія Мішина за свою акторську кар'єру зіграла в понад 10 фільмів і серіалів. Вперше зйомки в кіно відбулися в 2014 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мішина вже живе з переможцем "Холостячки", в мережі з'явилися докази.

Як повідомляв Знай.uа, фаворит "Холостячки" сховає батьків від Мішиної.

Також Знай.uа писав, що батьки фаворита" Холостячки " принизять Мішину і її сина.