В Україні прийняли новий санітарний регламент для шкіл: що зміниться для вчителів, батьків та учнів

З 1 січня в Україні набирає чинності новий санітарний регламент для закладів середньої загальної освіти, де затверджено норми, які зробили відповідними сучасності.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Травмпункти переповнені постраждалими: лікарі радять, як ходити, щоб уникнути травм

Впродовж цілої доби в столиці тримається найвищий ризик "крижаної небезпеки" - з вечора 10 грудня у Києві не зникає льодовий шар у кілька сантиметрів. В результаті: чисельна кількість аварій та десятки постраждалих від падіння на слизькій поверхні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ожеледиця - фото з Фейсбук
Ожеледиця - фото з Фейсбук

Через негоду в Україні знеструмлені десятки населених пунктів і закриті дороги — ДСНС б'є на сполох

Через непогоду в Україні виявилися знеструмленими 173 населені пункти. Також проблемою стала ожеледиця. Причинами надзвичайних ситуацій називають погані погодні умови: дощ, приморозки, пориви вітру та мокрий сніг.

Головною проблемою 11 грудня стало знеструмлення низки населених пунктів на Київщині, Житомирщині та Буковині.

Ожеледиця, скріншот відео
Ожеледиця, скріншот відео

Тарифи на газ у 2021: до українців замість Діда Мороза прийде подорожчання

В Україні з 1 січня 2021 року зростуть тарифи на послуги 21 газорозподільної компанії, ціни піднімуться в середньому на 50%.

Про це йдеться в матеріалах, розміщених на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

газ, скріншот з відео
газ, скріншот з відео

Україна отримає перші 8 мільйонів доз вакцини проти Covid-19: Ляшко пояснив, як вона працюватиме

До України незабаром надійдуть перші 8 мільйонів доз вакцини від коронавірусу. Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко. За його словами, вакцина, яка має з’явитися в країні, буде захищати організм від інфікування щонайменше 6-9 місяців.

Вакцина, фото: gettyimages
Вакцина, фото: gettyimages