Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram показали кадр з романтичного побачення Ксенії Мішиної та Олексія Тригубенка перед зустріччю з батьками учасника у восьмому випуску. На фото видно, як "Холостячка" сидить на великому ліжку, а чоловік цілує її стоячи. Варто зазначити, що поцілунок пари виглядає дуже органічно і зворушливо.

"Ксенія перша дівчина, яку я поцілував як Спайдермен" 😅 Дуже чуттєве побачення Холостячки з Олексієм перед зустріччю з батьками. Вам сподобалося? 👇" - йдеться у підписі до знімка.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Навіщо вона змушує всіх говорити 'я люблю тебе"?😐 Це ж не просто слова...", "Якщо Льошу не виберуть, беріть його новим холостяком))🌹🌹🌹", "А мені побачення не зайшло. Нудно і примітивно", - написали користувачі соцмережі в коментарях під постом.

скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як фаворит "Холостячки" Мішиної вистрілив у суперників і зробив камінаут.

Як повідомляв портал Знай.uа, найскандальніший учасник "Холостячки" повернувся до колишньої: розважаються вдома на камеру.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вже живе з переможцем "Холостячки": в мережі з'явилися докази.