У церкві, скріншот відео
У церкві, скріншот відео

Андрія Первозваного 2020: вибрані ворожіння і прикмети наших бабусь на 13 грудня
У неділю, 13 грудня, православні святкуватимуть велике церковне свято – День Андрія Первозваного. Навколо цього дня ходить чимало легенд, і люди відзначали певні прикмети. В Андріїв день існує і кілька заборон, яких необхідно дотримуватися, щоб заслужити Божу прихильність, і не привести в свій будинок невдачу.

Українці, фото: Знай.uа
Українці, фото: Знай.uа

На українців чекає допомога через коронавірус: де і як отримати
На офіційній сторінці Пенсійного фонду України в Facebook опубліковано інструкцію, як отримати державну допомогу особам, які залишилися без засобів до існування через COVID-19. У пам'ятці, опублікованій ПФ, повідомляється про те, хто може отримати одноразову виплату, а також як звернутися за матеріальною допомогою.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

Поки ви спите, ваші картки ПриватБанку грабують: українців попередили про нове шахрайство
Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Фінустанову звинуватили в чергових махінаціях - клієнтка фінустанови поскаржилася, що з її кредитної картки списали три транзакції в загальній сумі 25 560 тис.грн і перерахували вже в доларах на інший не відомий їй рахунок.

Верховна Рада України, фото YouTube
Верховна Рада України, фото YouTube

Чому Росія ввела санкції проти "Слуг": вдалося встановити справжню причину
Російська Федерація розширила список українських політиків, щодо яких вводяться персональні санкції. В основному новими іменами в переліку стали нардепи від "Слуги народу": виявилося, що вони проголосували за "неприємний" для РФ законопроєкт №3068. З поіменним списком за результатами розгляду парламентом відповідного проєкту можна ознайомитися на офіційному порталі Верховної Ради.
Міністра Степанова хочуть замінити нейромережею: розробку доручать Мінцифрі і білорусам
Українці пропонують замінити главу МОЗ Максима Степанова "розумною" машиною. На порталі петицій до Кабінету Міністрів України з'явилася звернення з вимогою звільнити з посади чинного міністра охорони здоров'я Максима Степанова і замінити його поєднанням генератора псевдовипадкових чисел з потужною нейромережею.
Швидше за все, це сатирична вимога, яка своєю метою має показати, що діяльність МОЗ у попередженні поширення коронавірусної хвороби COVID-19 виявилася неефективною.