Популярна українська співачка Світлана Лобода зараз проживає і працює на території Російської Федерації.

Виконавиця дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить більше 6 мільйонів чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Зовсім недавно відбувся "Золотий грамофон", де повинна співачка повинна була виступити зі спеціальним номером. Однак Лобода відмовилася виступати на сцені після того, як в середині заходу в номері Марі Краймбрері була встановлена ванна, необхідна Світлані для власного номера.

Зараз виконавиця поділилася частиною номера, пов'язаного з ванною, а підписи до відео заговорила про жаль, що їй все ж не вдалося зустрітися зі своїми шанувальниками на церемонії. "Ми величезною командою 2 тижні готувалися до нашого виступу. Дуже хотілося вас здивувати і створити святковий настрій. На жаль, іноді людський фактор бере верх і ті, хто повинен бути зацікавлений насамперед у висококласному продукті, зводять свої особисті рахунки, поширюють брехливу інформацію, а не прагнуть зробити професійне шоу. Обіцяю вам, що в самий найближчий час я що-небудь придумаю і ми обов'язково Побачимося. Сумую за вами! Ваша LO", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На відео вона показала, що спочатку знаходиться в наповненій водою ванні, а потім вибирається з неї і світить своїми довгими ніжками в короткому вбранні. Далі вона підходить до іншої сторони судини для купання, хапається руками за стінки і падає всередину, розбризкуючи воду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода покинула сцену "Золотого грамофона" з великим скандалом: вся справа у ванні

Як повідомляв "Знай.ua", "Не каралева, а багиня": Лобода показала, як готується до корпоративів

Знай.ua писав, як звучить голос Лободи з фонограмою і без неї: ви навряд чи дізнаєтеся