Зеленський пообіцяв "ліквідувати" в Україні вугілля

Український президент Володимир Зеленський заявив, що до 2030 року країна повинна скоротити майже на 40% викиди парникових газів. А саме - довгостроковою метою держави є досягнення вуглецевої нейтральності, також уряд працює над заміною викопних видів палива, таких як вугілля.

ООС, фото ілюстративне
ООС, фото ілюстративне

Окупанти поранили воїнів на Донбасі: ЗСУ не стали цього терпіти

Російсько-окупаційні війська здійснили цілих шість порушень режиму припинення вогню за минулу добу, 12 грудня, на ділянках відповідальності наших воїнів. В районі населених пунктів Верхньоторецьке і Золоте-4 окупанти обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї. В результаті пострілів двоє наших воїнів отримали легкі поранення біля Золотого.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Королева Єлизавета ІІ, скріншот відео
Королева Єлизавета ІІ, скріншот відео

Кому й за що подякувала королева: Єлизавета ІІ опублікувала загадкове повідомлення і відразу ж його видалила

У четвер, 10 грудня, у Twitter-акаунті The Royal Family, який представляє англійську королеву Єлизавету II та її спадкоємців, з'явилося лаконічне повідомлення: "Дякую". Через шість хвилин після того, як з'явився пост, його видалили, але навіть за цей короткий час він встиг зібрати більше тисячі лайків і 500 ретвітів.

Олена Зеленська, скріншот відео
Олена Зеленська, скріншот відео

Олена Зеленська підтримала дух українських ветеранів - ось вони, нескорені: "Їх приклад - безцінний..."

Перша леді України Олена Зеленська побувала в гостях на турнірі "Ігри Нескорених". Цього року український чемпіонат для військовослужбовців та ветеранів проходив в особливому форматі.

Настя Каменських, фото Instagram
Настя Каменських, фото Instagram

Каменських пограла язичком, але нарвалася на критику: "Корчить з себе"

Співачка Настя Каменських обожнює соцмережі. Будучи навіть дорослою і заміжньою дамою артистка із задоволенням дуркує на камеру.