Російський актор Михайло Єфремов, який звинувачується у водінні у нетверезому стані, що призвело до загибелі людини, вибачився перед адвокатами сім'ї потерпілих.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російське видання Mash.

Свої вибачення Єфремов виразив у листі до адвоката Олександра Добровінського.

Наводимо текст послання.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"В ході слухання кримінальної справи по моєму звинуваченням в Пресненському районному суді міста Москви я дозволяв собі неприємні висловлювання на Вашу адресу і на адресу ваших колег.

Я доросла і свідома людина і жодним чином не мав так себе поводити стосовно процесуального противника. Мені дуже соромно за свою поведінку.

Я приношу вам свої щирі вибачення. Сподіваюся на Ваше розуміння і доброту. Не тримайте на мене зла!" — написав власноруч Єфремов на аркуші формату А4.

Лист Михайла Єфремова, фото Mash
Лист Михайла Єфремова, фото Mash

На листі стоїть дата — 9 грудня 2020 року, а також підпис актора.

Сам Добровінський вже прокоментував отриману кореспонденцію.

"Я вважаю, що його випадок став дуже важливим уроком всім людям, які сідають за кермо в такому стані. А також усім багатим і знаменитим - ми всі рівні перед законом", - заявив адвокат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов написав листа молодшому синові загиблого з проханням про милосердя: "Молюся за упокій душі"

Як повідомляв Знай.uа, спливли перші знімки Єфремова з в'язниці, довелося кликати батюшку.

Також Знай.uа писав, що на свідків аварії з Єфремовим завели кримінальну справу: адвокат заявив, що актор тут ні до чого.