Вже незабаром на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра "Голосу країни. Перезавантаження". Глядачів чекає оновлений суддівський склад улюбленого музичного конкурсу.

Читайте Знай в Google News!

Хто цього разу увійшов до тренерської панелі повідомляється на сторінці "Голосу" в соціальній мережі Інстаграм. І це топові українські зірки - Олег Винник, Дмитро Монатік, Тіна Кароль і Надя Дорофєєва.

Голос країни-11, instagram.com/goloskrainy_official
Голос країни-11, instagram.com/goloskrainy_official

Голос країни-11, instagram.com/goloskrainy_official
Голос країни-11, instagram.com/goloskrainy_official

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"До тренерської панелі «Голосу країни-11» увійшли топові українські зірки: улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник, артист та продюсер MONATIK, співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п’ять разів та digital-відкриття цього року DOROFEEVA – артистка, яка зі своїм дебютним треком завоювала чарти та увійшла до ТОП-100 світового Shazam.", - йдеться у повідомленні.

Ведучими одинадцятого сезону стане улюблена телепара українців – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, яке диво може зробити з яєць та груші. Акторка поділилася рецептом шоколадного суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.