Українська співачка Світлана Лобода, яка переїхала працювати в Росію, відзначила важливу у своєму житті дату. Про це вона повідомила в своїх Stories в соціальній мережі Instagram.

Виявляється, 14 грудня виповнився рівно рік з моменту релізу її останнього альбому Sold Out, який став тричі платиновим. Співачка подякувала своїм фанатам і всім, хто брав участь у випуску альбому.

"кожен раз мені хочеться зробити щось радикально нове, не повторювати саму себе. Я занадто довго робила музику зрозумілу. Музику для всіх. Сьогодні час експериментів. "Я-шалена бестія", як співається в одному з нових треків. Прийшов час пустувати і експериментувати". - говорила співачка про свій альбом в 2019 році.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Експеримент вдався. Артистка знайшла золоту середину-не втрачаючи свого фірмового стилю, вона представила революційно нове звучання, яке миттєво підкорило серця публіки. Альбом виправдав свою назву і дійсно був блискавично розпроданий, ставши тричі платиновим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода покинула сцену " Золотого грамофона" з великим скандалом: вся справа у ванні

Як повідомляв " Знай.ua", "Не каралева, а багиня": Лобода показала, як готується до корпоративів

Знай.ua писав, як звучить голос Лободи з фонограмою і без неї: ви навряд чи дізнаєтеся