Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже цього тижня відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram показали ексклюзивний ролик з 8 випуску "Холостячки". Виявляється, під час зустрічі з батьками Олексія була розмова між Ксенією і сестрою учасника, який не дали в ефір через погану якість звуку.

Варто зазначити, що під час бесіди Мішина поділилася з дівчиною враженнями про її брата і зізналася, що для неї він підходить ідеально. "Холостячка" сказала, що суперник Еллерта "100% чоловік для сім'ї".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Холостячка. Ексклюзивне відео з 8 випуску. Розмова Ксенії з сестрою Олексія", - йдеться в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фаворит Холостячки зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина показала сімейну ідилію зі своїм фаворитом.

Також портал Знай.uа писав, як фаворит "Холостячки" Мішиної вистрілив у суперників і зробив камінаут.