Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі.

Так, цього разу зіркова красуня розмістила в соцмережі святковий знімок, зроблений у Києві на балконі номера модного 5-зіркового готелю Riviera House, де ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" нібито планує зустріти Новий 2021 рік.

Так, в опублікованому кадрі телеведуча постала в красивій вечірній сукні, яка блищала завдяки паєткам. В руках Нікітюк тримає келих шампанського і посміхається через плече в камеру.

"Хто зустрічає НГ?? 👇👇👇 Я буду на балконі 😁", - жартівливо написала телезірка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Леся Нікітюк, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк вирішила повернутися в рідні краї заради улюбленого вихованця породи Вест-хайленд-уайт-тер'єр, якому довелося робити операцію з видалення яєчок. Відомо, що її собака спочатку народився з патологією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Леся Нікітюк шокувала шанувальників понівеченим обличчям: "Еволюція".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: всі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.