Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Буквально недавно знаменитість презентувала пристрасний кліп на нову пісню "Vibe", яким інтригувала досить довгий час. Відеоробота вже зібрала понад 3 мільйони переглядів і 43 тисячі відміток "подобається" на YouTube.

Настя Каменських, фото Instagram
Настя Каменських, фото Instagram

Каменських поділилася в соцмережі новою фотографією, на якій виглядає просто надзвичайно. 33-річна зірка позує на жовтому тлі в об'ємній джинсовій куртці та з крутою зачіскою і макіяжем. У підписі до кадру Настя запросила підписників приєднатися до прямого ефіру, в якому вона покаже свою гримерку.

"Друзі! Запрошую вас зазирнути до мене в гримерку на прямий ефір на моїй сторінці в TikTok 👄 вже в цей четвер, 17 грудня в 15:00 по Києву. Я вирішила провести вас за лаштунки зйомок одного грандіозного шоу, розповісти і показати багато цікавого, поспілкуватися і відповісти на ваші запитання 😘

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Давайте в цьому ефірі поговоримо про все, що вас цікавить? 😋Наприклад, ви запитували, як я проводжу дозвілля, що відбувається у мене в гримерці просто перед виходом на сцену, як готуюся до Нового року і багато іншого ❤️ Загалом, пишіть свої питання під цим постом. Я подивлюся і відберу найцікавіші 😍 Тільки відразу попереджаю - цікаві і те, про що я не розповідала вам ще 😄", - написала Каменських.

Нагадавши, Настя Каменських похвалилася черговою нагородою: іспаномовна пісня – стала найкращою в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських показала, як вони з Потапом гаряче розважаються.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва замінить Настю Каменських і Потапа в "Голос країни".