Ксенія Мішина розсекретила одну з головних інтриг фіналу "Холостячки"

Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже цієї п'ятниці о 19:00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Тисячі українців не можуть добитися узаконеної президентом "ковід-допомоги" – як отримати "бонуси"

Для тисяч власників малого бізнесу спроба отримати призначені для них "карантинні бонуси" як тимчасово непрацюючих підприємців, що були узаконені в перші місяці пандемії коронавірусу, завершилися невдачею.

карантин в Україні, фото unian
карантин в Україні, фото unian

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Від covid-19 помер “мухомор СРСР” Свен Гундлах: заразився в церкві

На 62-му році життя помер художник-концептуаліст Свен Гундлах. Причиною смерті називають коронавірус. 14 грудня в московській лікарні помер художник, поет і музикант, один із засновників арт-гурту "Мухомор" Свен Гундлах. Про його смерть повідомили друзі художника Юрій Альберт і Дмитро Врубель.

Радянська арт-Група "Мухомор"
Радянська арт-Група "Мухомор"

Окупанти заблокували гуманітарні коридори Донбасу: що діється на пропускних пунктах

На лінії зіткнення фактично пропускають людей через один пункт пропуску — "Станиця Луганська". Як повідомили в штабі ООС у вівторок, 15 грудня, хоча на лінії розмежування працюють всі пункти пропуску, але людей пускають лише на Луганщині — на КПВВ "Станиця Луганська" і то лише в певні години. Так, потрапити на окуповану територію або навпаки на підконтрольну, українці можуть з 08:00 до 16:00.

КПВВ "Станиця-Луганська", скріншот з відео
КПВВ "Станиця-Луганська", скріншот з відео

Аліна Гросу показала милого карапуза на горщику: "Улюблена булочка"

Популярна українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram