Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже цієї п'ятниці о 19:00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Так, нещодавно Ксенія поділилася з багатотисячною армією шанувальників у своїх Insta Stories, як проходять зйомки найкрасивішого проекту на каналі СТБ. На відео "Холостячка" позує на бекстейджі в розкішній вечірній сукні, яка оголює її спину.

Цілком ймовірно, що саме в цьому приголомшливому вбранні акторка з'явиться у фінальному випуску реаліті-шоу і зробить найважливіший вибір в її житті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Раньше Ксенія Мішина розповіла, як бореться з недосконалостями шкіри: всього два засоби.

Нагадавши, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина показала сімейну ідилію зі своїм фаворитом.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.