Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою"Холостячка".

Читайте Знай в Google News!

Шанувальники спостерігають, як 31-річна артистка будує стосунки і намагається розібратися, з яким чоловіком готова будувати своє майбутнє. Вже цієї п'ятниці о 19: 00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

У мережі опублікували ролик, де Ксенія говорить заповітне" Люблю " одному з фіналістів з натяком, що в підсумку її обранцем став Еллерт.

У короткому ролику показаний уривок з фінального епізоду шоу, де Еллерт говорить про свої почуття.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

" я хочу наш з тобою космос, нашу з тобою нескінченність, наш Всесвіт, нашу сім'ю. Я дуже сильно тебе люблю", - каже Саша.

І Ксенія відповідає взаємністю. Але до фіналу ми не дізнаємося, кому саме.

Фанати тут же почали знаходити натяки і підтвердження, що її обранцем стане саме Еллерт. Так, вони відзначили, що по руках не ясно, а ось відсутність бороди і те, що Ксенія вирішила на фінальний вибір надіти сережки, подаровані їй Сашею на одному з побачень.

"на ній сережки, які дарував Еллерт", "тільки не це", "я буду дуже сильно рада якщо Ксюша вибере Сашу💖❤️ тому що Льоша повний одстой" ," за ці слова можна все віддати. Ви дійсно-Космос!", "Чі руки не зрозуміти. З кільцем не Сашини. Але хто кільце надів, не ясно. Хотіла б, щоб Еллерт", "яка красуня"," виберіть Льошу , бо це тупо показати шо Сашу", " вибирай 💓 а це Олексій. Еллерт Хі та ха в ньому немає серйозності", "ще нічого не ясно, це звичайна провокація, щоб заплутати", " Дай Бог щоб склалося у Ксюші з Сашею. Вони найкращі", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ксенія Мішина розсекретила одну з головних інтриг фіналу "Холостячки".

Як повідомляв Знай.uа, з'явилося ексклюзивне відео, як" Холостячка " Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.

Також Знай.uа писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина розкрила секрет свого неймовірного волосся.