Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На цей раз він розповів в Stories про те, що сталося з ним на вулиці з незнайомкою. Дівчина оцінила зовнішність артиста, провела поглядом з ніг до голови. І Дантес прийшов в повний захват, адже з ним таке виконали вперше.

Він навіть не зрозумів, чому жінкам така увага з боку чоловіків не подобається.

"Дівчина, що проходить повз, взяла і оцінила мене поглядом, як зазвичай показують у фільмах. Ну там тільки так хлопці роблять. Не знаю, чому зазвичай вам це не дуже подобається. Мені зайшло))) може тому що вперше))", - написав Дантес у підписі відео.

Під час розповіла Володимир дуже радів і дивувався, чому дівчата говорять про те, що це не приємно.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Раньше Дантес розповів, що нещодавно він проявив несправедливий ейджизм (тобто дискримінацію за віком) щодо одного чоловіка, в правоті якого він пізніше упевнився.

" я вчора виявив ейджизм. Якщо хто не знає, ейджизм-дискримінація за віком. Тобто адекватно сприймаєш тільки однолітків. Повірте, ми часто його проявляємо... хоча б по відношенню до батьків. Коротший. Вчора я вів одне весілля і гості були відмінні. Їх було небагато і тому всіх запам'ятав по іменах", - зізнався він.

Нагадаємо, Дантес присоромив Надю за те, що "тирить" пісні у Гросу.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес засунув келих якомога глибше, погляд Дорофєєвої безцінний.

Також Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес образив шановну людину на весіллі.