Співачка Світлана Лобода представила тизер до нового кліпу "Молоко", і розкрила дату прем'єри. Відповідна публікація з'явилася на сторінці Світлани в Instagram.

Артистка пообіцяла, що світ побачить нове творіння вже в п'ятницю, 18 грудня. Кліп очікується дуже незвичайний, судячи з кадрів тизера. Співачка в вінчальній фаті сидить на чолі дерев'яного столу в напівтемній кімнаті, а навколо танцюють босі дівчата в білих сорочках з розпущеним волоссям.

Вони немов зачаровані роблять "хвилі" руками і лягають на стіл — складається відчуття, що підтанцьовка знаходиться під впливом містичного трансу. Звучать етнічні мотиви.

Та й в цілому, в кліпі буде щось відьминське, природне, те, що притягує до себе увагу і довго його не відпускає. Режисером кліпу виступить легендарний кліпмейкер Алан Бадоєв, роботи якого стають хітами на довгі роки, так що кліп очікується багатообіцяючий.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"ти можеш бути щасливою і будеш обов'язково головне не втратити в очах вогонь #moLOko #Прем'єра 18.12.20 @alanbadoev @natellakrapivina", - написала Лобода під своїм відео.

Шанувальники зачекалися прем'єри і вже щосили обговорюють її в коментарях.

Нагадавши, раніше в новій пісні Світлани Лободи знайшли відсилання до язичницького бога Молоху, що пожирає немовлят.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода покинула сцену "Золотого грамофона" з великим скандалом: вся справа у ванні.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода змусила фанатів понервувати новим фото:"вже немає сил".