Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже цієї п'ятниці о 19:00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Так, нещодавно на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram з'явився ексклюзивний епізод, який не взяли в прямий ефір через погану якість звуку. Судячи з відео, колишній учасник Павло Ковчег вирішив відвідати "Холостячку", щоб вручити подарунки їй та її 8-річному синові Платону.

Павло Ковчег, скріншот з відео
Павло Ковчег, скріншот з відео

Відомо, що зустріч, яка відбулася просто під час церемонії троянд у 7 випуску, організував для чоловіка ведучий проекту Григорій Решетник.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Впевнені, такого ви точно не чекали, а ми хочемо вас здивувати 😏 Дивіться просто зараз - візит Паші Ковчега до Ксенії в 7 випуску🎁", - йдеться в публікації.

Раньше Ксенія Мішина розповіла, як бореться з недосконалостями шкіри обличчя: всього два засоби.

Нагадавши, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина показала сімейну ідилію зі своїм фаворитом.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.