Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже цієї п'ятниці о 19:00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Так, нещодавно на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram розмістили спільний знімок фіналістів напередодні останнього випуску. У підписі глядачам нагадали, що вже через два дні відбудеться вирішальний вибір Ксенії Мішиної.

"Зіткнення героїв або вирішальний вибір Холостячки відбудеться вже через 2 дні 💔", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Вибере Льошу, але буде з Андрієм. Занадто легко вона його не зможе відпустити", "Очевидно, що вибір буде на користь Олексія ❤️", "Саша🔥🔥🔥", "Як же не хочеться, щоб вона помилилася 🥺", "Льоша той ще вітряний", "Різниці немає - все одно зараз у неї знову все складно в особистому житті", - коментують пост користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Раньше Ксенія Мішина розповіла, як бореться з недосконалостями шкіри обличчя: всього два засоби.

Нагадавши, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина показала сімейну ідилію зі своїм фаворитом.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.