Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже цієї п'ятниці о 19:00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Так, нещодавно на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram розмістили свіжий анонс фінального 9-го випуску, в якому Ксенія зробить вирішальний вибір. Так, у новому відео показали Тригубенка з зовсім іншого боку. Виявляється, спокійний і сімейний чоловік обожнюється екстремальні види спорту, які Мішина також дуже любить.

Крім того, стало відомо, що Олексій зробить пропозицію руки і серця "Холостячці".

" Надійний та правильний Льоша відкриється Холостячці з іншої сторони😏 Справжній зірвиголова та екстремал🆘 Але чи скаже вона йому заповітне "так" - не пропустіть вже у п'ятницю о 19:00💞", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раньше Ксенія Мішина розповіла, як бореться з недосконалостями шкіри обличчя: всього два засоби.

Нагадавши, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.