В Україні удосконалили призначення пільг та субсидій на оплату комуналки

Уряд удосконалив порядок надання пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Відповідне рішення ухвалив Кабмін на засіданні у середу, 16 грудня. Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики України.

оформлення субсидій, фото з вільних джерел
оформлення субсидій, фото з вільних джерел

Супрун б'є на сполох: у новому 2021 лікарні можуть залишитися без фінансування

Уляна Супрун попередила про те, що медицина в період пандемії може залишитися без фінансування. Ситуацію, яка склалась в медичній галузі колишня міністерка МОЗ Уляна Супрун описала на своїй сторінці у Facebook. Як відомо, Верховна Рада ухвалила державний бюджет на 2021 рік. Супрун зазначила, що на охорону здоров’я виділено трохи більше ніж 162 млрд гривень, що, на її переконання, аж ніяк не достатньо.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Уляна Супрун, фото uanews
Уляна Супрун, фото uanews

Українки розповіли, як їх у школі цькували вчителі: "Розмазати по стінці"

Українки, які страждали від знущання чи цькувань від вчителів у школі, поділитися спогадами про цей досвід і своїми думками з цього приводу зараз. Слід пам'ятати, що жорстоке поводження вчителів з учнями може виявлятися не лише у фізичному насильстві, а й у приниженнях, крику, необґрунтованих оцінках, недоцільних вимогах до зовнішнього вигляду.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Путінські найманці на Донбасі знову влаштували провокацію

Протягом доби середи, 16 грудня в районі проведення ООС ворог двічі порушив режим припинення вогню, застосовуючи заборонену зброю. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру штабу ООС. В штабі повідомили, що на початку доби російські збройні формування відкривали вогонь поблизу Водяного, на Приазов'ї.

український воїн, скрін з відео ООС
український воїн, скрін з відео ООС

Фіналіст "Холостячки" відкриється Мішиній з неочікуваного боку: "Зірвиголова"

Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців.

Ксенія Мішина, скріншот з відео
Ксенія Мішина, скріншот з відео

Регіна Тодоренко порушила правила карантину і піддала людей небезпеці: "Я – звичайна людина"

Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими фото та відео в своєму Instagram.

Регіна Тодоренко, фото з Instagram
Регіна Тодоренко, фото з Instagram