Дружина українського актора театру і кіно Дмитра Ступки Поліна Логунова на всі лади розхвалила горіхи і закликала не лінуватися і додати їх у своє щоденне меню.

Всі горіхи є прекрасним джерелом корисних ненасичених жирів, клітковини, вітамінів і мінералів, наголошує Логунова. Про їхні корисні властивості дружина внука знаменитого Богдана Сильвестровича Ступки написала у своєму Інстаграмі.

"Горіх 🌰 Я не про "як наприсідати горіх". Б'юся об заклад! 95% з вас навіть приблизно не з'їдають бажану норму горіхів, тому що ви ледарі і замість того, щоб наситити себе корисностями з продуктів - йдете за БАДами, хоча вони у вас перед носом. Всі знають "горіхи дуже корисні" 🤷🏻‍♀️ ️ і все, а чим корисні, і чому б не почати регулярно вживати? Та навіщо, досить на курилці кинути понт, мовляв, я в курсі, якщо що, більше всіх. Нуууу, ми не на курилці, а я вас навчу 😁 👇", - написала вона. Поліна Логунова

Поліна Логунова, instagram.com/polinalogunova
Поліна Логунова, instagram.com/polinalogunova

Як пише Логунова волоський горіх допомагає роботі мозку, зокрема покращує пам'ять і має седативний ефект, тим самим знижуючи вплив стресів і нервового перенапруження. Мигдаль є чудовим джерелом кальцію, заліза, магнію, фосфору і калію. Він корисний для серця і судин.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фундук захищає та зміцнює судини. Він містить багато білка, потрібного для побудови власних клітин організму. Його рекомендують для відновлення сил. Своєю чергою кеш'ю має позитивний вплив на весь організм людини і прекрасно підтримує роботу нервової системи.

Логунова також рекомендує споживати екзотичний і водночас корисний бразильський горіх, найдорожчий у світі горіх макадамію і пекан, який покращує стан шкіри, нігтів і волосся.

Поліна Логунова, instagram.com/polinalogunova
Поліна Логунова, instagram.com/polinalogunova

Нагадаємо, романтик Козловський в червоних трусах нарешті зустрів ту саму: "15 років чекала, мрії збуваються". Віталій Козловський зараз відпочиває в Єгипті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Козловський, який розчарувався в жінках, поцілував Сфінкса в засос: "Деякі обзивають. Віталій Козловський продовжує ділитися враженнями від відпочинку

Також "Знай.ua" писав, що струнка Полякова з'їла "мамонта": "Що за звір?". Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.